Cautare

532 de rezultate pentru "alina dragan" (8.12 secunde)
La Prefectura am reusit, cu ajutorul unor colegi si al unui vicepresedinte de la Consiliul Judetean, Marian Dragan, sa aducem doua milioane de la Banca Mondiala pentru a incepe reabilitarea Palatului Administrativ al judetului Calarasi.
Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel. Administratia Pietelor Agroalimentare AGA:
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Gabriela Dragan - director general al Institutului European din Romania, prof. univ. Ilie Badescu - directorul Institutului de Sociologie, prof.univ.
Colegiul 1 - Mihai-Marian Bazgan (PDL) Colegiul 2 - Anca Constantinescu (PDL) Colegiul 3 - Gabriel Biris (Forta Civica) Colegiul 4 - Costica Canacheu (PDL) Colegiul 5 - Maria Mota (PDL) Colegiul 6 - Ioan Mihaila (PNTCD) Colegiul 7 - Tudorel Pruna (PDL) Colegiul 8- Dan-Cristian Popescu (Forta Civica) Colegiul 9 - Theodor Paleologu (PDL) Colegiul 10 - Marilena Lacatus (PNTCD) Colegiul 11 - Sulfina Barbu (PDL) Colegiul 12 - Cristian Petrescu (PDL) Colegiul 13 - Maria-Mirela Dinu (PDL) Colegiul 14 - Dan-Radu Zatreanu (PDL) Colegiul 15 - Constantin Cerbulescu (PDL) Colegiul 16 - Veronica Toma (PDL) Colegiul 17 - Marian-Radu Popescu (PDL) Colegiul 18 - George-Aristide Minculescu (Forta Civica) Colegiul 19 - Mircea-Cristian Raicu (PDL) Colegiul 20 - Radian-Doru Tufa (PDL) Colegiul 21 - Cristian Traila (PDL) Colegiul 22 - Lucian Diaconescu (Forta Civica) Colegiul 23 - Teodor Dragan (PDL) Colegiul 24 - Florian-Daniel Geanta (PDL) Colegiul 25 - Gheorghe Udriste (PDL) Colegiul 26 - Stefan-Ion Vlaston (PNTCD) Colegiul 27 - Iulian Mihai Anghel (PDL) Colegiul 28 - Silviu Vaduva (PDL) Candidatii ARD pentru Senat, in Bucuresti:
Potrivit revistei poloneze, cel mai bogat roman este Ion ¥iriac, situat pe locul 58, cu o avere estimata la 900 de milioane de dolari, urmat de Iosif Constantin Dragan, care se situeaza pe locul 59, cu 850 de milioane de dolari.
Pe prima pozitie in randul celor mai bogati romani, cu o avere estimata intre 1,3 si 1,6 miliarde de dolari, se afla Iosif Constantin Dragan.
Rubis va deveni de ieri al doilea operator european independent in domeniul GPL, dupa Butan Gas, firma miliardarului roman Iosif Constantin Dragan.
Zoltan Dragan, unul dintre cei 30 de fermieri care cultiva canepa, ne-a declarat ca deschiderea fabricii este ca o mana cereasca pentru cultivatorii din zona.
Schimbarea conducerii agentiei se pare ca a adus un suflu nou. Astfel, la doar cateva luni de la numirea in functie, noul presedinte, Daniel Dragan a rectificat greseala predecesorului sau.
Reamintim ca Genica Boerica este în prezent în arestul politiei bucurestene, dupa ce, în noaptea de marti spre miercuri, Tribunalul Bucuresti a prelungit în sedinta secreta, cu 30 de zile, mandatele de arestare preventiva emise pe numele lui Boerica, Constantin Radu Dragan si Dorian Aurel Prie, inculpati într-un dosar penal pentru o restituire ilegala de TVA de 11 miliarde de lei vechi obtinuta de la Directia Generala a Finantelor Publice Dolj.
Daniel Dragan, presedintele Agentiei, spune ca astfel de unitati nu mai au ce cauta langa capitala."Nu vreau sa apar in situatia de a fi groparul acestor unitati.
Potrivit topului "Adevarul 500 miliardar", primii zece cei mai bogati romani sunt, in ordine, Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 1,9-2 miliarde de euro, Ion Ţiriac, cu o avere de 950 de milioane-1 miliard de euro, Zoltan Teszari, cu o avere de 900 de milioane de euro, fratii Marius si Emil Cristescu, cu o avere estimata la 850 de milioane de euro, Sorin Ovidiu Vantu, cu o avere de 800-850 de milioane de euro, Veronica Dragan, cu 800 de milioane de euro, George Becali, cu o avere de 700-750 de milioane de euro, fratii Bobby si Razvan Paunescu, cu o avere de 700 de milioane de euro, Ovidiu Tender, cu o avere estimata la 650-700 de milioane de euro, si familia Voiculescu, cu o avere de circa 650 de milioane de euro.
  Craiovenii îsi pot "marketa" orasul pe www.craiovamea.org  Alt invitat prezent la eveniment a fost Tudor Totolici, consultant pe strategie MB Dragan, care la GeekMeet a lansat www.craiovamea.org, o platforma prin care craiovenii îsi pot "marketa" mai bine orasul.
970 tone de legume, a declarat Stefan Dragan, director al Directiei Politici de Piata in Sectorul Culturi Horticole din cadrul MAPDR.
Nici nu se compara patrunjelul din supermarket cu cel de aici, chiar daca acesta din urma este mai 'prapadit'", a spus Maria Dragan, de 55 de ani.
Magazinul online MusicNonStop.ro, produs Roton si MB Dragan prin care se poat descarca legal hituri locale si internationale la calitate de CD, a obtinut premiul 3 la sectiunea Audio-Video.
5 Veronica Dragan 800 - 900 mil. 6 Sorin Ovidiu Vintu 800 - 850 mil. 6 Ion Tiriac 750 - 800 mil.
"Este un proiect generos, care deschide perspective deosebite de dezvoltare nu numai pentru judetul nostru si pentru zona de sud a tarii, ci pentru Romania, in general, caci Bucurestiul va deveni un port la Dunare, legat direct de Belgrad, de Budapesta, de Viena, de Rotterdam...", declara Marian Dragan, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Calarasi.
In anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Dragan pentru a juca in seria "Brigada Diverse", alaturi de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Radulescu si Puiu Calinescu.
google-analytics.com